En dag på hösten 2003, satt Scott och hans vän John och pratade jobb över en tallrik med nachos. Efter en stunds snack så landade deras samtal i fantastiska stunder med barnen. Och stunder som är mindre fantastiska. Scott och John utbytte en massa idéer och kunde mot slutet av kvällen konstatera att dom tillsammans hade massor med smarta ideéer kring hur man kunde underlätta sitt umgänge med barnen. Speciellt för aktiva föräldrar som dom själva ansåg sig vara. Livet i Colorado innehåller av tradition och miljö, en hel del äventyr, ett liv som kräver en hel del av sin utrustning. Dagen efter började ett helt nytt äventyr för både Scott och John. De drog igång skapandet av ett helt nytt varumärke - DadGear™.

Efter veckor av efterforskning insåg dom att de få väskor som fanns för “pappor” varken levde upp till deras förväntningar i vare sig design, kvalitet eller funktion. Dom, och många andra pappor med dom, upplevde inte att de produkter som fanns på marknaden inspirerade dom som pappor. Scott och John bestämde sig för att ändra på detta faktum. Efter ett och ett halvt år av mängder av ideér och prototyper, efterforskningar, utbildning och möten, kunde DadGear™ officiellt lanseras.

Konceptet bakom DadGear är enkelt – en maskulin stil i kombination med hög kvalitet och genomtänkt design. Med detta som grund skapade killarna en ny generation skötväskor med papporna som utgångspunkt. På DadGear fokuserar man på sina design koncept. Man skapar hela produktsortiment med förälderns rätt till att ha händerna fria som grund och inkluderar mängder av andra smarta och användbara funktioner.

DadGear arbetar hårt för att säkerställa att produkterna inte ser ut som skötväskor. Dom ska helt enkelt se ut som spännande väskor och jackor.

Vi vill verkligen höra vad du tycker om våra produkter. Sänd oss gärna e-mail eller bilder. Vi kanske till och med ringer dig och frågar om vi kan få publicera dina bilder här på vår internetsida. Vi ser fram emot att få förse dig med de mest spännande skötväskprodukterna som finns på markanden.

DadGear SkandinavienPRODUKTERÅTERFÖRSÄLJAREI MEDIAPRESS INFOOM DADGEAR KONTAKTA OSS HEM

DADGEAR™ KÖPVILLKOR

DadGear™ distribueras i Skandinavien av Syster AB - info@syster.se - Telefon +46 707 51 21 52